Ondersteuning van Emté-ondernemer naar Plus ondernemer

Antoinette de KokNieuwsLeave a Comment

Ondersteuning van Emté-ondernemer naar Plus ondernemer - winkelschap in Plus Serooskerke

Ondersteuning van Emté-ondernemer naar Plus ondernemer

Afgelopen periode hebben wij ondersteuning van Emté-ondernemer naar Plus ondernemer geboden aan oud Emté-ondernemer André van der Hoofd. Wij hebben hem  ondersteunt naar een nieuwe toekomst, zodat hij als Plus ondernemer verder kan in de toekomst. André van der Hoofd is inmiddels definitief overgestapt naar de Plus- formule. In dit hele proces hebben wij ondersteuning geboden d.m.v. advisering en begeleiding.

Een lange juridische strijd

De ondersteuning van Emté-ondernemer naar Plus ondernemer, ging niet zonder slag of stoot.  Zes jaar geleden opende ondernemer André van der Hoofd zijn winkel als Emté. Die keten werd echter opgekocht door Coop en Jumbo en onderling beslisten ze wie welke winkel kreeg. Zonder enige inspraak hoordeOndersteuning van Emté-ondernemer naar Plus ondernemer Serooskerke - winkelschap Serooskerke Van der Hoofd dat hij als franchisenemer in het vervolg verder moest als Coop.

André van der Hoofd zag dit niet zitten. Hij vreesde fors omzetverlies omdat die keten, volgens hem, niet de kwaliteit en service kan leveren die zijn klanten gewend zijn. Meerdere rechtszaken volgden en uiteindelijk bereikten beide partijen een akkoord en mocht de van der Hoofd zelf beslissen bij wie hij zich aansloot.
Vandaag de dag is hij dus Plus ondernemer en klaar voor de toekomst, met een prachtige nieuwe moderne Plus winkel in het dorp Serooskerke.

Een succesvolle opdracht

We kunnen wel stellen dat alles voor de Familie van der Hoofd  veel energie heeft gekost, waar natuurlijk ook de nodige emotie bij kwam kijken. Het dagje Efteling wat van der Hoofd, voor zijn hele gezin, van het voltallige personeel cadeau kreeg, was dan ook zeer zeker verdiend.

Wij kijken terug op een opdracht die met  de juiste ondersteuning succesvol is geweest.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *