Mario de Veij bij Heeneman & Partners

Mario de VeijNieuws

Mario voorziet zijn klanten van deskundig advies op het gebied van retail en vastgoed met de focus op een succesvol resultaat. Per november 2018 kunt u Mario de Veij bij Heeneman & Partners ook tegenkomen. Hij is hier het team komen versterken. Zij houden zich bezig met het structureren en beheren van vastgoed beleggingsfondsen. De klanten zijn zowel particulieren, beleggers en ondernemers die beleggen in vastgoed.

Over Heeneman & Partners

Heeneman & Partners is opgericht in 2009 en is volledig onafhankelijk. Zij werken met een klein, compact team, waar Mario de Veij sinds november ook deel vanuit maakt. Heeneman & Partners heeft een jarenlange ervaring met het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. In de manier van werken staat het ondernemerschap en de persoonlijke relatie met de klant centraal. Zij kiezen voor een langjarige relatie met hun klanten en de huurders van hun beleggingspanden.
Op dit moment bieden zij beleggingen aan in supermarkten, winkels, woningen en bijzonder (Amsterdams) vastgoed zoals hotels.
De manier van werken van Heeneman & Partners komt geheel overeen met de werkwijze van Mario de Veij, waardoor hij zich geheel thuis voelt binnen het team.

Mario de Veij bij Heeneman & Partners

Ik ben zeer blij dat ik binnen het team van Heeneman & Partners kan gaan meewerken aan verdere groei. Ik ken Heeneman & Partners al vanaf 2010, toen ze een fonds oprichtte dat het winkelcentrum kocht waar mijn supermarkt onderdeel van uitmaakte. Tevens was ik geruime tijd lid van de beleggingscommissie van supermarktfonds.nl, ook een fonds van Heeneman & Partners.
Mario houdt zich binnen Heeneman & Partners bezig met zowel vastgoed gerelateerde vraagstukken als relatiebeheer met beleggers.