Over ons

Mario de Veij

Mario de Veij is een ondernemer die een brede kennis op supermarkt gebied en vastgoed heeft ontwikkeld. Met zijn bedrijf wil hij deze kennis en ervaring graag gebruiken / verwoorden in zijn adviezen. 

Mario de Veij denkt oplossingsgericht en motiveert dit zodanig dat dit uw bedrijf en uw ondernemerschap helpt om verder te komen. 

Mario opereerde 20 jaar als supermarktondernemer. Hiervoor heeft hij de opleiding Profood gevolgd. Tevens volgde hij in de afgelopen jaren verschillende cursussen en trainingen op het gebied van coaching en leiderschap.

Ontwikkeling

Bij een onderneming komt veel kijken. Mario heeft in de jaren als ondernemer van een supermarkt alle fases, facetten en ontwikkelingen meegemaakt en doorlopen. Zoals veel ondernemers kreeg ook hij te maken met zaken als:

  • Personeel;
  • Leiderschap;
  • Commercie en commerciële doelstellingen;
  • Exploitatie;
  • Missies en visies.

In bovengenoemde zaken stelde ook Mario keer op keer bij, groeide hij door en maakte hij afwegingen en keuzes om de onderneming goed te sturen en de exploitatie beter te maken.

Ervaring

Ondernemen betekent vaak ook, dat u uzelf verbetert en verdiept in verwante zaken. Ook dit is Mario de Veij niet vreemd. Zo deed hij ook bestuurlijke ervaring op in het voorzitterschap binnen franchiseorganisaties, een winkeliersvereniging en Vereniging Van Eigenaren.

De 20 jaar ervaring heeft hij nu gebundeld in adviesbureau Mario de Veij. Hij zet hierbij zijn expertise in voor gedegen advies bij verschillende fasen van het ondernemen. Hij richt zich op exploitatie en ondernemerschap, waarbij (supermarkt) vastgoed ook als kans wordt beoordeeld.

Mede door de ruime praktijkervaring kan Mario de Veij u adviseren met een onafhankelijke en objectieve blik. Wij helpen u graag uw bedrijf (nog) gezonder te maken, het rendement te verbeteren en succesvol te investeren. Kortom hij ondersteunt en adviseert u bij alles wat een goede ondernemer doet.