Advies aankoop en verkoop vastgoed

Advies en vragen bij financiele doelstellingen

Bent u voornemens vastgoed aan te kopen of verkopen? Dan bent u wellicht al tegen verschillende vraagstukken aangelopen en wenst u misschien meer informatie. U wilt immers een goede aankoop of verkoop doen. Naast onze dienst advies investering in vastgoed, kunnen wij u ook voorzien in een gedegen advies bij aankoop en verkoop van vastgoed. 

Advies bij uiteenlopende aspecten

Wij bekijken samen verschillende aspecten met u, zoals:

  • De ligging van het pand. 
  • Hoe ziet de omgeving eruit? Is er markt voor hetgeen wat u wilt doen met het pand?
  • Doel van de aan- en of verkoop;
  • De staat van het pand;
  • De prijs en koopovereenkomst.
  • Koopovereenkomsten en aanvullende bepalingen bevatten complexe informatie. Het is verstandig hier niet zonder controle uw handtekening onder te zetten.

Gedegen onderzoek bij aan- en verkoop van vastgoed

U wilt natuurlijk nu of in de nabije toekomst niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Door o.a. deze punten in kaart te brengen kunnen wij u ondersteunen en adviseren bij de aankoop en verkoop van vastgoed.

Wij voeren een gedegen onderzoek uit naar de staat van het pand, maar ook tijdens de aankoop van vastgoed kunnen wij het volledige proces ontzorgen voor u.

Bij onze dienst advies aankoop en verkoop vastgoed, maakt het niet uit waar het vastgoed zich bevindt. Wij zijn werkzaam in Nederland maar ook buiten Nederland. Kortom ook uw pand is ons geen brug te ver.