Advies ondernemerschap aan F. Mourik – Ondernemer Emté Kruiningen

Mario de Veij

Mario de Veij ondersteunt mij als ondernemer met zijn dienst “advies ondernemerschap”. Hij geeft uiteenlopende adviezen omtrent het ondernemerschap in de supermarktbranche. Hier heeft Mario veel ervaring in, wat mij als startende ondernemer heel goed op weg heeft geholpen.

Advies ondernemerschap in de supermarktbranche

Hij heeft mij zeker in de opstartfase goede ondersteuning geboden, maar ook nu helpt hij mij nog heel goed richting de toekomst.
Mario is een betrouwbare sparringpartner, die mij helpt om zakelijke dingen van verschillende kanten te bekijken. Hij helpt mij bij het uitzoeken van uiteenlopende zaken, zoals;
• De uitbreiding van het pand;
• En de overstap naar een nieuwe formule.

Bewaken van risico’s

Als groeiend ondernemer loop je tegen veel verschillende dingen aan op de werkvloer, maar ook op financieel gebied. Ook hier helpt hij bij het bewaken van de risico’s. Zo heeft hij mij gesteund in het besluit niet te verbouwen in de eerste fase van het ondernemerschap. Dit heeft eraan bijgedragen dat mijn bedrijf financieel gezond is geworden en gebleven.

Het is ontzettend fijn om met Mario over de verschillende zaken te kunnen overleggen. Het houdt je als ondernemer scherp, want Mario is eerlijk en durft hierbij de vinger zo nodig ook op de zere plek te leggen. Dit alles stimuleert je om verder te denken richting de toekomst, zowel op financieel gebied als in persoonlijke ontwikkeling. En dat is in het ondernemerschap erg belangrijk.