Advies ondernemers aan Fam. van der Hoofd – Ondernemers Emté Serooskerke

Mario de Veij

Wij hebben Mario de Veij leren kennen tijdens zijn werkzaamheden als accountmanager bij Emté supermarkten. Hier was hij de schakel tussen ons als ondernemers en het hoofdkantoor. Inmiddels ondersteunt hij ons met zijn eigen bedrijf, met zijn dienst advies ondernemers en ondernemerschap. Hij begeleidt hierbij vooral binnen ons bedrijf de overgang van de oude naar de jonge generatie. Hier komt namelijk veel bij kijken.

Advies ondernemers bij alle processen

Vanuit zijn jarenlange ervaring als ondernemer is Mario goed in staat om ons bij alle processen binnen onze onderneming te ondersteunen en ons op de juiste manier te begeleiden.
Naast zijn adviserende rol en de daarbij behorende kennis die hij deelt, is hij ook erg goed in het coachen van mensen. Hierbij neemt hij ook een stukje ontwikkeling voor zijn rekening, wat goed van pas komt, bij de begeleiding van de jonge generatie binnen onze onderneming. Stilstand is achteruitgang en dat weet Mario als geen ander.

Extra vertrouwen door ruim inlevingsvermogen

Wij ervaren de samenwerking met Mario als zeer prettig. Zijn inlevingsvermogen geeft net dat beetje extra vertrouwen in de begeleiding, dat nodig is om een onderwerp dat aangepakt moet worden tot een goed resultaat te brengen. En dat is immers het belangrijkste: goede en gewenste resultaten.